ویزای توریستی کانادا

ویزای توریستی کانادا چیست؟

ویزای توریستی کانادا یک سند رسمی مهر شده در پاسپورتتان می باشد. این نشان می دهد که شما شرایط لازم برای سفر به کانادا را دارید.  بیشتر مسافران برای سفر به کانادا نیاز به ویزای توریستی دارند. همچنین اگر شما قصد سفر به کشور دیگری را دارید و فرودگاه کشور کانادا مسیر ترانزیتان است، داشتن ویزای ترانزیت الزامی است.  ایرانیانی که قصد بازدید از کشور کانادا را دارند بایستی قبل از ورود به خاک کانادا ویزای توریستی خود را دریافت کرده باشند. ویزای توریستی، تحصیل و کاری کانادا توسط دفاتر صدور ویزا صادر می شوند. فرم های درخواست ویزا را می توانید از وبسایت www.canada.ca دانلود نمایید. 
توصیه ما به شما این است که درخواست ویزای خود را حداقل سه ماه پیش از تاریخ سفرتان ثبت نمایید. اگر درخواست شما مورد تأیید قرار گیرد، شما باید اصل پاسپورت و دیگر مدارک درخواستی را به دفتر صدور ویزای مربوطه ارائه نمایید. در صورتی که ویزا برای شما صادر شود باز هم اجازه ورود شما به کانادا را تضمین نمی کند چون ایرانیانی که از کانادا بازدید می کنند هنگام ورود به فرودگاه توسط افسر مهاجرت مورد پرسش و استعلام قرار می گیرند و در صورتی که شرایط لازم را نداشته باشند، امکان باطل شدن ویزای آن ها در فرودگاه وجود دارد. 

اخذ ویزای توریستی کانادا

 

شرایط اخذ ویزای توریستی کانادا 

مسافران ایرانی که قصد سفر به کانادا را دارند باید قبل از اقدام جهت اخذ ویزای توریستی شرایط زیر را داشته باشند :
-    ثابت نمایید که شما پس از بازدید از کانادا، خاک این کشور را ترک خواهید کرد.
-    ثابت نمایید که می توانید کلیه هزینه های خود و خانوادتان را در طول سفر تامین نمایید.
-    موافقت نمایید که با داشتن این ویزا اجازه کار یا تحصیل در کانادا را ندارید .
-    ثابت نمایید که شما و اعضا خانوادتان خطر امنیتی برای کشور کانادا ایجاد نمی کنید.
-   ثابت نمایید که در سلامتی کامل به سر می برید. (این درخواست بسته به نوع ویزا مطرح می شود. لازم به ذکر است که این موضوع شامل حال کسانی می شود که به کشورهای خاصی سفر داشته اند. لیست این کشورها در سایت www.canada.ca موجود می باشد.)

چه مدارکی جهت اخذ ویزای توریستی کانادا لازم دارید :

-    فرم های درخواست ویزا 
-     پاسپورت معتبر
-    دو قطعه عکس پشت نویسی شده (با ذکر نام و نام خانوادگی متقاضی و تاریخ تولد)
-    کپی با کیفیت حداقل 300dpi از تمامی صفحات ویزا و مهر دار  و صفحه اول پاسپورت های قدیم و جدید 5 سال اخیر
-    نامه معاینه پزشکی ( بسته به نوع اقدام و پیشینه سفرهای متقاضیان)
-    نامه عدم سوء پیشینه (بنا به درخواست اداره مهاجرت)
-   مدارک تمکن مالی 
-    مدارکی که نشان دهنده وابستگی های متقاضیان به کشور محل زندگی آنها باشد
-    دعوت نامه یا مدارک نشان دهنده هدف شما از سفر به کانادا

مدارک لازم برای ویزای توریستی کانادا

 

چه مدت اجازه اقامت در کانادا را به عنوان توریست دارید؟

افسر مهاجرت در بخش ورود به کانادا برای شما مشخص می کند که چه مدت امکان اقامت در کانادا را دارید. بیشتر بازدیدکننده ها یا توریست ها اجازه اقامت 6 ماهه در این کشور دارند. اگر افسر برای شما اقامتی کمتر از 6 ماه را تعیین کند در گذرنامه تان تاریخی که باید کشور کانادا را ترک کنید نشان داده می شود.
اگر شما قصد اقامت بیشتر از این مدت را دارید باید حداقل 30 روز قبل از به اتمام رسیدن زمان سفرتان جهت تمدید ویزایتان اقدام نمایید.

انواع ویزای توریستی کانادا 

1 - ویزای سینگل (یکبار ورود)  

 شما با استفاده از این ویزا، تنها برای یکبار امکان ورود و خروج از این کشور را دارید یعنی ویزای شما بعد از اولین خروج به اتمام می رسد. 

2 - ویزای مولتیپل کانادا (چند بار ورود)

 ویزای مولتی کانادا همان ویزای چند بار ورود می باشد. با داشتن این ویزا در هر بار ورودتان به کانادا می توانید تا 6 ماه در خاک بمانید پس از خروج از کانادا شما می توانید بدون نیاز به ویزای مجدد تا پایان اعتبار ویزایتان به این کشور سفر کنید. 

3 - سوپر ویزا

این ویزا برای والدین، پدر بزرگ ها و مادر بزرگ های شهروندان و مقیمان دائم کشور کانادا  صادر می شود. اعتبار آن به صورت 10 ساله می باشد اما از آنجایی که پاسپورت ایران تنها 5 سال اعتبار دارد، سوپر ویزا برای ایرانیان 5 ساله صادر می شود.

4 - ویزای ترانزیت 

این ویزا برای کسانی صادر می شود که کشور کانادا محل ترانزیت بین  مبدأ و مقصد آنها می باشد. ویزای ترانزیت کانادا دو نوع است :  در صورتی که شما بنا به دلایلی مانند سوختگیری هواپیما، تغییر پرواز و ... نیاز به فرود در فرودگاههای این کشور داشته باشید،لازم است ویزای نرانزیت نوع A  دریافت نمایید. که بر اساس این ویزا شما می توانید کمتر از 48 ساعت در فرودگاه این کشور بمانید. ویزای ترانزیت نوع B نوعی از ویزای ترانزیت و مشابه ویزای ترانزیت نوع اول است با این تفاوت که ترانزیت در ویزای نوع اول از طریق هوایی است و در نوع دوم از طریق دریایی یا زمینی می باشد و شما باید در حداقل زمان از کشور کانادا خارج شوید.

هزینه ویزای توریستی کانادا تضمینی چقدر است؟

توجه داشته باشید که خیلی از شرکت ها به شما وعده صدور تضمینی ویزای توریستی کانادا را می دهند و هزینه ویزای توریستی کانادا تضمینی را به شما اعلام می دارند اما در واقعیت، تضمینی برای دریافت ویزای توریستی کانادا وجود ندارد و تمام آن بستگی به نظر افسر پرونده شما دارد و هیچ شرکتی نمی تواند وعده صدور ویزای توریستی کانادا تضمینی را به شما بدهد. در ادامه مطلب به معرفی هزینه قانونی بررسی پرونده انواع ویزای موقت کانادا اشاره شده است.
برای شهروندان ایرانی، هزینه ویزای توریستی کانادا جهت بررسی پرونده به ازای هر نفر 100 دلار است. برای هزینه ویزای توریستی خانوادگی تمام اعضای خانواده بایستی در محل مشابه و هم زمان اقدام نمایند. هزینه انگشت نگاری و بیومتریک به ازای هر نفر 85 دلار و برای خانواده دو نفره و بیشتر 170 دلار است. 
هزینه قانونی رسیدگی پرونده برای هر نوع ویزای موقتی متفاوت است. هزینه ویزای دانشجویی کانادا (مجوز تحصیل) به ازای هر نفر معادل 150 دلار است. 
هزینه ویزای کاری کانادا (مجوز کار) به ازای هر نفر معادل 155 دلار و برای گروه کاری سه نفره (یک گروه سه نفره از کارکنان یک شرکت که هم مکان و هم زمان برای ویزا اقدام می کنند) معادل 465 دلار و مجوز کاری باز 100 دلار است. هزینه بیومتریک برای ویزای کاری به ازای هر نفر معادل 85 دلار، برای خانواده دو نفره معادل 170 دلار و برای گروه کاری سه نفره معادل 255 دلار است.

هزینه ویزای توریستی کانادا تضمینی

 

مدت زمان صدور ویزای توریستی کانادا چقدر است؟

متقاضیان هر نوع ویزا یا مجوز ورود به کانادا باید زمان متوسط پروسه را از زمانی که تمامی مدارک را ضمیمه کردند محاسبه کنند. در دفتر مهاجرت کانادا زمان پروسه، مدت زمان لازم برای رسیدگی به پرونده شما از زمانی که آن ها اطلاعات مهاجرت، پناهندگی و شهروندی کانادا (IRCC) شما را دریافت کرده اند تا زمان تصمیم گیری آن ها محسوب می شود.
لطفا در نظر داشته باشید که زمان پروسه شامل زمان مورد نیاز برای ثبت درخواست و دریافت دعوت نامه، آماده کردن مدارک، ثبت مدارک در حساب کاربری و ... نمی شود بلکه از زمانی که شما برای انگشت نگاری و انجام آزمایشات بیومتریک اقدام کرده اید محاسبه می شود.
زمان صدور ویزای توریستی بستگی به جایی که شما درخواست ویزا کرده اید دارد. اگر از داخل کانادا درخواست می کنید، روند صدور ویزای کانادا، 14 روز برای درخواست های آنلاین  و 19 روز برای درخواست های کتبی طول می کشد. با این حال، درخواست هایی که از خارج از کانادا اقدام شده بسته به کشور اقامت متقاضی متفاوت است. 
برای شهروندان ایرانی، مدت زمان صدور ویزای توریستی از زمانی که شخص برای انگشت نگاری و بیومتریک اقدام می کند محاسبه می شود که معمولا بین یک تا سه ماه طول می کشد تا جواب ویزا را دریافت نمایند. 

چه عواملی بر روی مدت زمان پروسه درخواست ویزای توریستی تأثیر می گذارد؟

1.    کشور محل اقامت : زمان برخی از پرونده های شهروندی کانادا بستگی به کشور محل اقامت شخص دارد. قبل از دسامبر 2015، زمان های پروسه برای خدمات مختلف در دفتر ویزا نمایش داده شده است.  این به این دلیل بود که برای هر دو مجوز و ویزای اقامت موقت و اقامت دائمی از طریق نزدیک ترین اداره ویزا محاسبه شده بود. امروزه جهت راحتی و تسریع در روند پروسه درخواست ویزا، دفاتر ویزا در سراسر دنیا وجود دارند که شما می توانید جهت پروسه ویزایتان به نزدیک ترین دفتر ویزا مراجعه نمایید.   
2.    نوع ویزا : زمان پردازش برای انواع مختلف ویزا و مجوز متفاوت است. نوع ویزا و تعداد درخواست کنندگان ویزا می تواند در روند صدور ویزا تأثیر بگذارد
3.    نقص مدارک : اگر یک پرونده ناقص باشد، می تواند منجر به رد درخواست متقاضی شود یا از او مدارک یا اطلاعات بیشتری درخواست شود که می تواند باعث تأخیر در روند صدور ویزا شود.

ویزای توریستی کانادا برای خانواده

 

دریافت ویزای توریستی کانادا برای خانواده به چه صورت است؟

برای تعطیلات تصمیم گرفتید که به یک سفر خانوادگی بروید و مقصد مورد نظرتان هم کشور کانادا است. برای رفتن به این کشور تمامی اعضای خانواده شما نیاز به ویزا دارند.
 مراحل ویزای شما دقیقا همان مراحل ویزای توریستی می باشد. ویزای توریستی کانادا برای خانواده به این صورت است که تمام اعضای خانواده شما باید مدارک لازم در چک لیست و درخواست مربوط به ویزای توریستی را تکمیل و امضاء نمایند. در این جا باید به این مطلب اشاره کرد که فرم اطلاعات خانواده باید توسط هر یک از اعضای خانواده شما که بالای 18 سال سن دارد به صورت جداگانه تکمیل و امضا گردد.
 همچنین شما می توانید هزینه درخواست ویزا برای همه اعضای خانواده تان را به صورت یک جا پرداخت نمایید و این رسید پرداخت را به همراه تمام مدارک و درخواست های ویزای خود و اعضای خانواده تان با هم در یک پاکت نامه به سفارت ارسال نمایید. 
والدین یا سرپرستان می توانند به فرزندان در تکمیل فرم هایشان کمک نمایند و آن ها بایستی فرم درخواست ویزای هر کودکی که کمتر از 18 سال سن دارد را نیز امضا نمایند. 
 افسر ویزا، درخواست ویزای شما را بررسی خواهد کرد و سپس تصمیم می گیرد که آیا با درخواست ویزای شما موافقت کند یا خیر.  شما و اعضای خانواده تان باید به افسر مهاجرت اطمینان بدهید که به قوانین مهاجرت و پناهندگی کانادا آگاهی دارید و تنها برای یک دوره موقت در کانادا اقامت خواهید داشت. همچنین شما باید افسر مهاجرت را قانع کنید که  پس از پایان سفرتان، کشور کانادا را ترک می کنید. به او نشان دهید که شما و اعضای خانواده تان پول به اندازه کافی برای سفرتان در اختیار دارید و قصد کار یا تحصیل در این کشور را ندارید. یکی از موارد دیگر این است که هیچ یک از اعضای خانواده هیچ گونه پیشینه و سابقه جنایی ندارند و برای کشور کانادا خطر امنیتی محسوب نمی شوند. توجه کنید اگر افسر مهاجرت هر گونه مدرک یا سند اضافی برای تأیید پروسه ویزا از شما درخواست کند باید آن ها را فراهم کنید و به او ارائه دهید، به احتمال زیاد از شما خواسته می شود که همه اعضای خانواده ( به جز فرزندان زیر 14 سال )  آزمایشات لازم مانند بیومتریک و آزمایشات پزشکی را در مراکز معرفی شده سفارت نیز انجام دهید.
دو نوع هزینه را در طی پروسه درخواست ویزایتان باید پرداخت نمایید:

  1. هزینه پروسه ویزا
  2. هزینه بیومتریک

از جدول زیر می توانید برای محاسبه کلی هزینه های پرداختی کمک بگیرید (تمامی هزینه ها به دلار کانادا می باشد). پرداخت هزینه پروسه ویزا باید هم زمان با درخواست ویزای شما باشد. اگر شما یا یکی از اعضای خانواده شما مجبور به انجام و ارائه اطلاعات بیومتریک شد، بهتر است که هزینه بیومتریک را همان موقع پرداخت کنید تا تأخیر در روند پرونده شما بوجود نیاید. فراموش نکنید که این پرداخت ها غیر قابل بازگشت می باشند یعنی زمانی که با درخواست ویزای شما موافقت نشود هزینه پروسه ویزای به شما باز نمی گردد و در صورتی که دوباره درخواست ویزا کنید باید هزینه جدید برای پروسه ویزا پرداخت نمایید. همین مورد درباره بیومتریک نیز صدق می کند.
 

هزینه به دلار کانادا برای پروسه ویزا
100$ ویزای توریستی (شامل سوپر ویزا، ویزای مولتی و سینگل نیز می شود) به ازای هر نفر
500$ ویزای توریستی برای خانواده (5 نفر یا بیشتر)
 (شامل ویزای سینگل و مولتی نیز می شود)
رایگان ویزای ترانزیت

 

هزینه به دلار کانادا برای بیومتریک
85$ به ازای هر نفر
170$ خانواده (2 نفر یا بیشتر) 
حداکثر هزینه برای خانواده هایی که همزمان درخواست می دهند.

 

جهت دریافت مشاوره در مورد ویزای توریستی کانادا با کنپارس تراول تماس بگیرید.