ویزای مولتی کانادا یا ویزای ۵ ساله کانادا چیست؟

 14 اسفند 1397   17:13
 0
 323
امتیاز کاربران0/0 از 5
انتشار مطلب :

ویزای مولتی کانادا یا ویزای ۵ ساله کانادا چیست؟

ویزای مولتی کانادا چیست؟

ویزای مولتی کانادا برای اتباع خارجی است که بیش از یکبار و به صورت مکرر قصد سفر به کشور کانادا را دارند. مدت اعتبار این ویزا 10 سال می باشد اما از آنجایی که اعتبار پارسپورت ایرانی 5 سال است ویزای مولتی کانادا با اعتبار 5 ساله برای ایرانیان صادر می شود که به ویزای مولتی پنج ساله نیز معروف است. باید به این نکته نیز اشاره کرد که در هر سفر با ویزای مولتی پنج ساله به کشور کانادا، مدت اقامت در کانادا حداکثر 6 ماه می باشد و پس از اتمام این دوره باید از کشور خارج شد.

چه تفاوتی بین ویزای یکبار ورود (سینگل) با ویزای مولتیپل کانادا وجود دارد؟

تفاوت اصلی بین این دو نوع ویزا در تعداد دفعات ورود به کانادا می باشد، برای ویزای سینگل تنها اجازه ورود به کانادا برای یک دفعه وجود دارد و برای ویزای مولتیپل کانادا امکان ورود به دفعات است.
ویزای مولتی یا ویزای چندگانه کانادا این اجازه را به شما می دهد که در هر دفعه سفرتان به کانادا به مدت 6 ماه در این کشور اقامت داشته باشید. البته مدت اعتبار ویزاي مولتي بسته به تاریخ اعتبار پاسپورتتان از 10 سال تا یک ماه قبل از تاریخ انقضا پاسپورتتان صادر می شود. یعنی اگر پاسپورت شما 5 سال اعتبار دارد ویزای مولتی 5 ساله کانادا صادر خواهد شد. و این نکته را فراموش نکنید که شما باید قبل از تاریخ انقضا ویزایتان به کانادا برسید. اگر شما قصد سفر به کانادا را دارید و شرایط شما برای ویزای مولتی مناسب باشد بهتر است که به جای ویزای سینگل برای ویزای مولتی 5 ساله کانادا اقدام نمایید، این ویزا برای افرادی که سفرهای بسیاری به کانادا دارند بسیار مناسب می باشد. زمان لازم جهت اخذ ویزای کانادا بسته به شرایط مختلف پرونده دارد، به طور معمول بین دو ماه الی چهار ماه طول می کشد.
با ویزای یکبار ورود تنها برای یک دفعه از این ویزا جهت سفر به کانادا می توانید استفاده نمایید. در زیر نمونه دلایلی که برای شما ویزای یکبار ورود را صادر می نمایند قید شده است :
-    شما شامل معافیت مالیاتی شده اید و هدف سفرتان به کانادا محدود است (مثلا برای دیدار رسمی با یک ملیت خارجی)
-    شما در یک رویداد خاص که تنها یک زمان خاص در کانادا برگزار می شود شرکت کردید.
در بیشتر موارد وقتی شما یک بار کانادا را ترک کردید، برای ورود مجدد به کانادا نیاز به ویزای جدید خواهید داشت. اگر شما بطور مستقیم به ایالات متحده یا سنت پیر و میلکون سفر می کنید برای سفر به کانادا نیازی به ویزای جدید توریستی ندارید.

ویزای مولتیپل کانادا

شرایط اخذ ویزای مولتی کانادا چیست؟

ویزای اقامت موقت به اتباع خارجی اجازه بازدید از کانادا یا دیدار از خانواده را می دهد. در بعضی موارد امکان تحصیل یا کار  برای شما در کانادا وجود دارد. بر اساس قوانین اداره مهاجرت و پناهندگی کانادا و آن چه که در ویزای شما ثبت شده است، مشخص می شود که شما مجاز به کار و یا تحصیل در طول مدت اقامت خود هستید یا خیر.  علاوه بر این، اگر دوره تحصیل شما کمتر از 6 ماه باشد، یک ویزای اقامت موقت بدون مجوز تحصیلی برای شما کافی می باشد. یک ویزای اقامت موقت مولتی به شما این اجازه را می دهد که در طی 5 سال و دوره های 6 ماهه بدون نیاز اقدام مجدد برای ویزا به طور مکرر به این کشور رفت و آمد داشته باشید.

چه کسانی شرایط لازم جهت اخذ ویزای مولتی را دارند؟ 

برای هر نوع ویزای اقامت موقت، مأمور مهاجرت بایستی تأیید نماید که شما قوانین و الزامات حفاظتی مهاجرت و پناهندگی را رعایت خواهید کرد و مطمئن شود که شما تنها برای یک دوره محدود قصد اقامت در کانادا را دارید و بعد از اتمام آن کشور را ترک خواهید کرد و همچنین :
-    رضایت مأمور مهاجرت را جهت ترک کشور بعد از اتمام ویزا جلب نمایید.
-    شما باید نشان دهید که پول کافی جهت مخارج خود و اعضای خانواده تان در کشور کانادا در اختیار دارید و توانایی ترک کشور و برگشت به خانه تان را دارید.
-    تمایلی به کار یا تحصیل در کشور کانادا ندارید مگر این که مجوز آن را داشته باشید.
-    به قوانین احترام می گذارید و هیچ گونه سابقه کیفری و جنایی نداشته باشید.
-    خطری برای امنیت کشور کانادا ندارید.
-    هر گونه مدرک و سند اضافی که مأمور مهاجرت از شما تقاضا کرده است را ارائه نمایید.
-    در سلامت باشید (در صورت لزوم نیاز به انجام معاینات پزشکی می باشد.)

در طی این مدت، به تمام متقاضیان پرونده های ویزای اقامت موقت، ویزای مولتی ارائه شده است و حتی بعضی از آنها که برای ویزای یک بار ورود تقاضا داده اند نیز ویزای مولتی دریافت کرده اند.

ویزای مولتی کانادا

چه مدارکی جهت اخذ ویزای مولتی کانادا لازم است؟ 

-    اصل پاسپورت معتبر به همراه پاسپورت های قبلی که در آن ها ویزا دارید.
-    یک قطعه عکس 3.5*4.5 
-    ترجمه شناسنامه
-    ترجمه سند ازدواج (اگر با همسرتان سفر می کنید)
-    گواهی اشتغال به تحصیل کودکان (در صورت سفر با شما)
-    تکمیل فرم مشخصات فردی برای هر یک از اعضای خانواده و متقاضیانی که قصد سفر دارند
-    ارائه مدارک مالی از جمله نامه مهر شده تمکن مالی به زبان انگلیسی از بانک و پرینت گردش شش ماهه حساب بانکیتان که میزان درآمد ماهانه شما در آن قید شده است. (در صورت وجود هر گونه مدرک مالی دیگر مانند اوراق بهادار یا سپرده های بلند مدت بهتر است که آن ها را نیز ارائه نمایید)
-    ترجمه سند یا اسناد ملکی
-    مدارک شغلی مورد نظر در زیر به آنها اشاره شده است :
•    کارمندان : گواهی اشتغال به کار به زبان انگلیسی بر روی سر برگ شرکت که شامل تاریخ شروع به کار، عنوان شغل، درآمد ماهانه و سالیانه، نام سرپرست و مدیر شما و موافقت برای میزان مرخصی شما به همراه ترجمه فیش حقوقی دو ماه آخر
•    کارفرمایان : ترجمه آگهی تأسیس روزنامه رسمی و آخرین تغییرات شرکت، ترجمه سوابق بیمه و فیش حقوقی کارمندان شما برای دو ماه آخر، آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده و نامه مهر شده تمکن مالی شرکت از بانک به زبان انگلیسی
•    بازرگانان : ترجمه کارت بازرگانی، ترجمه گواهی اتاق بازرگانی، ترجمه آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده، ترجمه لیست سوابق بیمه ای و پرداخت بیمه
•    مهندسان : ترجمه پروانه نظام مهندسی یا جواز ساخت
•    صاحبین مشاغل آزاد مانند کارخانه داران : ترجمه مدارک شامل پروانه بهره برداری، جواز کسب و آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده و ترجمه لیست پرداخت بیمه خود و کارمندان
•    بازنشستگان : ترجمه حکم بازنشستگی و ترجمه فیش حقوقی دو ماهه بازنشستگی
-    ارائه دعوت نامه دارای مهر و امضای دفاتر اسناد رسمی کانادا قرار گرفته (باید اطلاعات کامل متقاضی ویزا و شخصی که او را دعوت کرده به همراه آدرس محل اقامت، تلفن و سایر موارد که در قسمت دعوتنامه توضیحات کامل آن آورده شده، قید شده است.)
-    ترجمه رضایت نامه محضری همسرتان در صورتی که با فرزند خود قصد سفر دارید و همسرتان در این سفر همراهیتان نمی کند.

اخذ ویزای ۵ ساله کانادا

روند و پروسه ویزای 5 ساله کانادا (مولتی) چگونه است؟

جهت درخواست ویزای مولتی، باید فرم مربوطه و اسناد درخواستی که شامل مدارک مالی، هویتی و ... را تدارک نمایید و وجه ویزا را نیز پرداخت نمایید.
-    در طی این پروسه شما نیاز به انجام انگشت نگاری، عکس و معاینات پزشکی (در صورت تشخیص افسر اداره مهاجرت ) دارید.
-    پروسه درخواست ویزا را باید خارج از کشور کانادا تقاضا نمایید و در بدو ورود به کشور کانادا امکان دریافت ویزا وجود ندارد.
-    اگر اعضای خانواده شما قصد بازدید از کشور کانادا را دارد، آنها باید فرم های جداگانه ای را پر کنند، هر چند شما می توانید پرونده های خود را همه با هم ارسال نمایید و از یک رسید پرداخت کلی برای تمامی پرونده ها استفاده نمایید.
فرآیند درخواست ویزای اقامت موقت مولتی فرایندی پیچیده است، بنابراین ما می توانید به شما در این روند و پروسه کمک نمایید و این طوری مدرک مهمی را فراموش نخواهید کرد.

ما متخصصین ویزای مولتی هستیم ؛ جهت دریافت ویزای مولتی کانادا با کنپارس تراول تماس بگیرید.

شرکت ما با داشتن وکلا و متخصصین حرفه ای در زمینه مهاجرت می تواند شانس اخذ ویزای مولتی شما را افزایش دهد، بنابراین به ما اجازه بدهید تا به شما در ارائه بهترین پرونده جهت اخذ ویزای مولتی کمک نماییم. ما شناخت کامل به روند پرونده های ویزای توریستی مولتی داریم و به هزاران فرد کمک کردیم که به طور موفقیت آمیز ویزای مولتی کشور کانادا را دریافت نمودند، می توانیم به شما نیز در این زمینه مشاوره و راهنمایی دهیم. ما با 12 سال سابقه فعالیت در زمینه ویزا و مهاجرت کانادا، آگاهی کافی از مدارک مورد نیاز اداره مهاجرت کانادا در اختیار داریم. از امروز برای ارزیابی پرونده تان شروع کنید. فرم ارزیابی مهاجرت را پر نمایید و همکاران ما در کمتر از 24 ساعت به بررسی پرونده شما خواهند پرداخت.

ارسال دیدگاه
امتیاز شما به این مقاله: