سوپر ویزا چیست و چگونه می توان درخواست سوپر ویزای کانادا داد؟

 14 اسفند 1397   17:44
 0
 434
امتیاز کاربران0/0 از 5
انتشار مطلب :

سوپر ویزا چیست و چگونه می توان درخواست سوپر ویزای کانادا داد؟

سوپر ویزای کانادا چیست؟ 

از اول دسامبر 2011، والدین و پدر بزرگ و مادر بزرگ ها که در ایران زندگی می کنند می توانند از طریق اخذ سوپر ویزا به دیدن بستگان خود در کانادا بروند. این ویزا این امکان را به والدین و پدر بزرگ و مادر بزرگ های شهروندان کانادایی و مقیمان دائم می دهد که به مدت دو سال به کانادا سفر کنند. بازدیدکنندگان می توانند چندین سفر بدون درخواست ویزای مجدد در این مدت به کانادا را داشته باشند و سوپر ویزا به مدت 10 سال اعتبار دارد.

الزامات اخذ سوپر ویزای کانادا

با این حال الزامات زیر باید جهت واجد شرایط بودن سوپر ویزا اعمال شود:
1.    درخواست طرح بیمه سوپر ویزا : برای واجد شرایط شدن، بازدیدکننده باید ابتدا طرح بیمه نامه پزشکی کانادا با اعتبار حداقل یک سال و سقف پوشش بیمه حداقل 100000 دلار خریداری نماید. بیمه سوپر ویزا باید برای هر بار ورود به کانادا معتبر باشد و در صورت درخواست افسر مهاجرت در فرودگاه قابل ارائه باشد.
2.    تعهد حمایت مالی : کودک یا نوه متقاضی باید تعهد مالی جهت حمایت و نگهداری از والدین خود یا پدر بزرگ و مادر بزرگ خود داشته باشد و حداقل درآمد قید شده در جدول زیر را داشته باشد : (این مبالغ هر سال توسط اداره مهاجرت اعلام می شوند.)

تعداد اعضای خانواده حداقل درآمد برای کودک یا نوه ای که تعهد مالی را تعهد می کند
1 (کودک یا نوه به تنهایی زندگی می کند) 24949$
2 نفر 31061$
3 نفر 38185$
4 نفر 46362$
5 نفر 52583$
6 نفر 59304$
7 نفر 66027$
بیش تر از 7 نفر، به ازای هر شخص اضافی جمع شود  6723 $

 

3.    معاینه پزشکی : متقاضیان بایستی مدیکال تست را توسط یکی از پزشکان تعیین شده در فهرست کانادا انجام دهد. برای پیدا کردن پزشک مورد تأیید در شهر و کشورتان می توان از لیست زیر استفاده نمایید.

نام دکتر شهر تلفن  آدرس
نازیلا کرمی / پویا دانشور اصفهان 03116260067 خیابان وحید، ساختمان جزیره، پلاک 303، واحد 3
ایرج ناظم مشهد 05112250910 خیابان چمران، شماره 123
محمود واحد شیراز 07132304671 سی متری سینما سعدی، تقاطع صاحب دیوانی، مرکز پزشکی دژبد
رضا فرخی تهران 02188006514 / 09121237702 خیابان سپهبد قرنی، بیمارستان آراد
فریبا مقصودیان تهران 02188042614 / 02188609838 خیابان یوسف آباد، ساختمان ماهان، شماره 458
محمدرضا رهواریان تهران 02188739682 / 02188517639 خیابان مطهری، خیابان سرافراز، خیابان دوم، پلاک 16، واحد 1
آرشانوش پورمند تهران 02122025958 خیابان جردن، ساختمان صبا، پلاک 152
محمدرضا ابراهیمی راد تهران 09123069757 خیابان ولیعصر، خیابان توانیر، بیمارستان دی

 

مدارک لازم برای اخذ سوپر ویزای کانادا

برای سوپر ویزا که مخصوص پدر و مادر و پدر بزرگ و مادر بزرگ است باید موارد زیر را  ارائه نمایید :
-    یک تعهدنامه از حمایت مالی شما از والدین یا پدر بزرگ و مادر بزرگ برای اقامت آنها در کانادا نوشته و امضا کرده
-    اثبات این موضوع که میزان درآمد شما بر اساس LICO برای تعداد کل افراد خانواده از جمله والدین بازدیدکننده و پدر بزرگ و مادر بزرگ کافی و مناسب است
فراموش نکنید که اطلاعاتی که در این جا بیان شد تنها به عنوان راهنما است و به شما کمک می کند که چگونه دعوت نامه خود را بنویسید. بعضی از دفاتر ویزا ممکن است از شما درخواست کنند که دعوت نامه تان را نزد اسناد رسمی جهت امضا ببرید. 

چه کسانی شرایط لازم جهت اخذ سوپر ویزا را ندارند؟

-    سایر اعضای خانواده از جمله برادر، خواهر، عمو، عمه و سایر نسبت های خانوادگی مشمول این ویزا نمی باشند.
-    والدین و پدر بزرگ و مادر بزرگ مهاجرین کانادا شامل این ویزا نمی شوند، کسانی که اقامت دائم دارند واجد شرایط هستند.
-    بازدیدکنندگانی که قصد اقامت در کانادا را دارند واجد شرایط نیستند. این ویزا برای بازدیدکنندگانی که قصد دارند تنها به صورت موقت و برای مدت اقامت دو سال در نظر گرفته شده است. 
-    بازدیدکنندگانی که بدون بیمه باشند یا در بیمه آن ها موارد توضیح داده شده مثل: مدت اعتبار، سقف پوشش بیمه ای لازم را ندارد واجد شرایط نیستند.
-    بازدیدگنندگانی که به دلایلی در ویزای توریستی آنها توضیح داده شده است که اجازه ورود به کشور کانادا را ندارند نمی توانند سوپر ویزا نیز دریافت نمایند. 
 

ارسال دیدگاه
امتیاز شما به این مقاله: